Spotting , early pregnancy

Semalam kena sumbat mulut itik sbb ada spotting Koko . tiba Hari ni darah keluar mcm darah period tpi tkbyk . Saya pkai jugak pad . Normal ke . Kndungan 6w . #seriusnanya

7 Các câu trả lời

cuba sis req , tvs scan dr dalam tgo kandungan 6w dah boleh nampak tu klu scan tvs , baik pegi swasta klu mcm baby dlm ok mcm dlu kwn sy da kes juga pendarahan awal tp syukur baby lahir sehat 2 tahun suda 😍 klu semua baik ii bykan rest ya sis moga semua baik ii byk ii berdoa

3y trước

tq Tau . harap Masih ada rezeki

Refer hospital ya sis.. sya ada sign mcm sis jgk kurang dri 24h sya complete miscarriage😢.. Xde rezeki cuma smpat 7weeks

3y trước

ok sis . in shaa Allah . doa yg baik2 ye . kndungan Kita Masih awal Bila dorang sumbat mulut itik mmg kacau la . darah akn turun . in shaa Allah think positive dlu . moga ada rezeki kita 🤍

Hm better sis consult balik doc tu. bahaya, bila bleeding ni even sikit.

Tak normal. Mungkin tanda awal keguguran

Klu dh pakai pad..aaa ghisau..g spital laju2

3y trước

Dh test upt next x?Masih 2 line?Tkut jd period..mmg kena tggu dua minggu tu. sbb apa2 leh brlaku dlm 2 minggu tu...harap2 ok ya..jangan bnyk fikir n stress. Kalau nmpk spotting ja trus baring n rest. Xyah gerak2 da..kalu pendarahan banyak trus g spital

Sila ke klinik/ hospital tu balik

taknormal kalau bleeding