perut mengeras

semalam dahpi hospital check air ketuban okay , ctg pon cantikje lepastu cek bukaan memang takde lagi bukaan so hospital bagi balik rumah dulu . diorang bagi masa 7hari , kalau takde tanda nak bersalin jugak atau sakit , 1/12 kena serah diri . tapi malamni , perut asyik mengerasssssss je . bukan mengeras yang contraction tu . ni perutje yang ngeras , ari ari ke pinggang takde pon sakit . kalau pegang perut tu memang rasala dia keras . keras lama jugakla , kenapa ye ? risaula hm . punca kena pi hospital tu sebab due 24/11 , lepastu after checkup kat klinik , klinik detect ketuban kurang tapi bila pegi hospital ketuban okayje . tu terus diorang bagi tempoh 7hari tu . apa punca perut keras ni eh ? pagini saya start rasa sakit pinggang dah

3 Các câu trả lời

Xsure lak sbb perut keras.. maybe bby tgh syok berenang2 kut 😅 tp klu blarutan better g spital blik ye tuk cek.. risau jgk sbb tanda nk bsalin ni kdg lain2… Mcm sy dl kuar cecair tp xde sakit pe pun.. siap boleh mkn knduri lg time otw spital 😅 g spital tgk2 da 3cm bukaan trus cek in spital.. tido smlm, esok pg br msuk lr sbb bukaan da 6cm.. tu pun xde rasa sakit yg truk.. just gitu2 je sakit… So klu rasa xselesa or lain trus je ke spital.. xpe ulang byk kali xpe.. nyawa tu dlm tu 🥰🥰🥰 Moga dpermudahkan ye

mungkin BH tu. kadang memang tak rasa sakit. saya pernah perut mengeras masa nurse pasang CTG, memang nurse kata tengah ada contraction. normal untuk tak rasa sakit.

6mo trước

diorang cakap kuman dalam perut je , sebabtu keluar air liur berdarah . dia kena on antibiotik inshaallah 5 hari dah bole balikdah

selalunya mengeras xsakit ni either bby tgh aktif. mungkin nk turun kebawah.