Berat naik sedikit

Semalam checkup untuk 5bulan tapi berat naik sikit saja dari 6.5kg ke 6.6kg. Nurse tanya kenapa berat naik sikit. Kalau saya tahu senang kenapa naik sikit. Minum susu semua okay, cuma sekarang baby dah pandai lompat apa semua. Maybe tu salah satu faktor berat naik sikit. Salah saya ka berat naik sikit hm 🥺#firstmom #ibuyangbuntu

1 Trả lời

misi takut bile makin kurang berat nnt masuk dlm graf kuning jd berat x ok dgn umo..tu y misi tye nk tau penyebabb bb kurang menyusu ke..x sihat ke ape.dlm app pn ade tulis berat ideal setiap umo.mmg xsalah awk..tp klau blh atasi n ade cara lain blh naikkan blh cube..xpelh nnt msuk 6 bln insyaAllah bb dah blh mkn

2y trước

yaa betul tu. sebab sekarang dah makin aktif. dulu yalaa susu tidur susu tidur 😂