Assalammuailaikum mommies

Semalam checkup KKIA Alhamdullilah result air gula semua okeh HB pun okeh, semalam juga checkup terus dapat tahu gender , ingatkan boy rupanya GIRL jelas terang nampak gurl . Alhamdullilah semua okeh baby pun sihat degupan jantung normal mummy dia pun sihat ☺️ #baby2020 #21weekspregnacy

1 Trả lời

alhamdulillah tahniah sis..sronoknye dpt girl..sy dh ada 2hero..scan yg 3rd ni pn doc ckp hero jgk 😅😅 btabah la ibu 😂😂

5y trước

adoiiiii..hahaha..xleh ttup kilang lg la jwbnye 🤣🤣