Double check

Bln lepas check dah double line tp disebabkan xada alahan so jadi was². Tadi pagi check lagi. Hihi. Alhamdulilah double line. #8w #2ndbaby

2 Các câu trả lời

sama mcm saya. dh confirm pregnancy dgn doc tapi xada alahan risau juga sbb belom boleh scan masih awal 5w .. ulang guna opk sbb opk byk lagi hehe. semoga dipermudahkan urusan kita

2y trước

dah scan dkt swasta la kn? mcm mana kandungan okey2 je ke? normal ke xde alahan. kdg2 mula la terfikir bukan2 huhu

Xsemua akan ada alahan , alhamdulillah i dh 6weeks xde alahan apa2 just kuat tido and mkn je , kalau nk kepastian boleh g klinik

2y trước

baru dpt tarikh appointment.