mcm2 sakit datang

Semakin mau dekat due, semakin tu lah mcm2 sakit keluar. Mcm2 d fkiran .. heihh.. tabahkanlah hati ku ini ?? ..lumrah Allah jadikan perempuan.

11 Các câu trả lời

Ya sis..makin hujung makin terasa thp xsabar dh nk brnk biar je lepas semua sktnya tu..tp semua tu mst berbaloi bila dpt tgok ank yg lahir dri rahim kita sendiri..xsemua wanita dpt kecap nikmat yg Allah bg sgt indah ini..dpt lahirkan ank dan bg keturunan kt suami..bnd ni je kdg buat sy tersedar bila nk ubt hati penat rs tgg sakit ms mengandung tu..semoga Allah kurangkan rs skt sis walau sejenak ,Engkau bahagiakanlah hati sis ni dengan hari2 yg ceria bersama keluarga dan permudahkan segala urusan mereka dan hambaMu ini ya Allah..aamiin yra

Ya Allah ya rab terima kasi sis... doakan sy.. yala kekuatan itu cuma pcaya itu sj. Xsmua akan rasa apa yg kita rasa. Xsmua akan dpt apa yg kita dapat. 🤲🏻😢

Sma sis.. sy nie pun mkin due dha dekat mcm2 pnyakit sy rasa skrg nie.. kcian c baby dlm perut.. deman selema batuk sakit pinggang melanda.. 😭😭

Sama sis..sy ni dkt due smakin kerap skit kpala,batuk2,selsema..adoiii dh la nk branak czer ,mcm mn la nanti klo lpas czer tu batuk2

Tak baik mengeluh sis... Sabar... Lagi banyak ganjaran pahala Allah bagi kat sis sebenarnya

Dah bpe minggu sis? Sy 38weeks makin nak dekat ni makin nervous..

Semoga dipermudahkan segala urusan

May Allah ease evytg sis ☺️

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Moga dipermudahkan..