takut

Semakin lama semakin hari i duk takut nk bersalin, bagaimana nk hilangkan sakit bersalin, tanpa ada masalah, sakit and lain-lain lagi.

2 Các câu trả lời

Tak perlu fikir lah awak . Bertenang je . Sakit tu bukan lama sangat pun . Nanti baby dah keluar bukan main bahagia lagi . Tak perlu overthingking selagi belum sampai masanya . Lagi pun semua ibu ibu kan kuat sebab tu tugas melahirkan diberi kepada perempuan .

Makin pk mkin takut sis..kalau ikutkan sy pn takut..sbb last bslin 6thn lpas..2018 kguguran kn dnc...ni due date 6 june...chill ye sis..nty dlm lr byk² zikir..selawat☺️☺️