berdebar

semakin hampir .. setiap masa sentiase menunggu kelahiran anak ke 2 .. jarak 10 tahun .. tak sabar nak bau baby ...

berdebar
40 Các câu trả lời

Sy pun jarak 10tahun dgn abgnya hihihi Harao dipermudhkn la ya buat kita semua Skrg 30weeks

5y trước

same la kite .. terlebih lame plak merancang .. semoga dipermudah kan ye ..

Tarikh due tu sama lak ngan bday saya.. Hehe semoga dipermudah urusan mommy dan baby🌸

5y trước

Amin .. tq sis 🤗

Semoga segalanya berjalan dengan lancar serta ibu dan anak selamat semuanya.

Wahhh ,tahniahhh .semoga dipermudahkan urusan .dan selamat malhirkan sis😘

Wah tak lama lagi..sabar ya sis..sya baru ja lalui..hari ke 5 skrg pantang...

5y trước

😊

Sy pon mnggu hri jarak 7 tahun dgn abangny.. tkot,nerves,hepi smua,ada

Semoga dipermudahkan..sis ank yg ke-6 pun tetap rasa berdebar mcm ank sulung

5y trước

Insha allah..aamiin

Sama la... 6 hari lg cukup 40w...utk ank yg ke 6...berdebar rasa

Smoga dipermudahkn,sy ank yg ke 3 pn excited lain mcm jgk😂

5y trước

kann ... lama da tak berjaga malam2 ... rindu pulak da lama ni ...

Semoga dipermudahkan segala urusan 🤗🤗