ikut due lg 4hari nak beranak,tp skg d serag Batuk,selesema dan kahak...risau sgt..mcmna nak hadap

Batuk selesema

2 Các câu trả lời

sy pon some sis.. lg 5 hari nk czer batuk berkahak n mutah plk.. allahamdullilah.. bby gerak OK.

1y trước

sy risau tu bila nak bersalin,mna nak layan contraction mana lg hingus meleleh mna lg batuk ..mcmna nak hadap semua tu 😅..risau jg kalau dah masuk ward kita asyik batuk2 kesian dkt ibu2 hamil lain yg duk 1 ward..takut berjangkit dkt depa pula..

mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya. aamiin

1y trước

aamiin 🤲 tmkasih atas doanya 🤍