37weeks 3days (first time mother)

selera makan dh kurang ?..bawah perut dh start sakit ..kejap sakit kejap hilang..rasa nak termuntah+rasa pening2 lalat..ade sesiapa pernah rasa cmni ke?

1 Trả lời

masa saya preagy 37week sya aktiv masi terlari sana sini .. makan pun bertambah2 😄 last2 38 week kena admit ward 😂 sbb leaking . yg momy tnya kt atas tu sya xperna alamai 😅

5y trước

kalau tak sye aktif je before ni start minggu ni bru nak cuti kerja ..sbb suami suruh rest kt rumah..