Mommy semua tolong doa kan saya kuat ye mommy semua....

Selepas saya excident bulan lepas suami banyak ambil cuti untuk jaga saya n baby yg masa itu baru 4 bulan... Sekarang saya betul2 menghadapi masalah kewangan... Saya nak beli susu baby pun tiada duit... SUBAHANALLAH 😔saya dah tak tahu nak buat apa nak cari kerja basuh2 pinggan di kedai makan saya pula tidak boleh berjalan kerana patah kaki masa excident... SAYA MOHON SANGAT MOMMY2 SEMUA TOLONG LAH DOA KAN SAYA....🤲

2 Các câu trả lời

huhuuu sma la.. bru je cerai ank bru 5 bulan..xpe insyaallah allah xzalim dgn hambanya semoga kita terus kuat ye

7mo trước

insyaallah... doa org yg teraniaya sentiasa dimakbulkan Allah lambat dan cepat saja😊 semoga sis tabah menghadapi ujian Allah ye... Setiap manusia di dunia ni x lepas dari ujian Allah... kalau sis nak berkawan dgn saya sis whsap je saya ye...