Susu

Selepas minum anak sendawa. Lepas tu dia sendawa, tak lama lepas tu dia keluarkan susu balik. Normal ke?

2 Các câu trả lời

Sama sis..bby sy pon mcm tu..sya kerap isi mnyak n kerap tiarap kan dya lama skit bg smpi dya sendawa n selesa

4y trước

Baby sye dia dah burp then dah baring mamai2 nak tido. Then tiba2 dia keluarkan balik susu and meragam. Dah lama sikit dia burp kentut, then dah tak meragam. Cuma risau dia muntah susu tu.

Macam air ke berketul? Kalau berketul itu normal.

4y trước

Ok tq, risau jgk. ☺