Sikap Sebenar Pasangan

Selepas berkahwin, apa perkara yang anda baru tahu tentang pasangan? Contohnya rupa-rupanya pasangan pandai masak, sangat suka menonton kartun atau tidak gemar tidur guna selimut. ? Jom kongsi!

Sikap Sebenar Pasangan
65 Các câu trả lời

seorang yg sangat penyayang dgn sy dan anak2.Kadang sy penat jaga anak,suami sanggup berjaga tengah mlm jaga anak walaupun letih balik kerja.

Husband pandai masak. kuat dengkur. senang tersedar time tdo. paling tak tahan dia mengigau tu boleh ajak berborak. hahahaha. kelakar.

5y trước

Ini kelakar 🤣🤣

Ada yg baik n Kurang baik juga.. Tp yg kurang baik tu dia dah tgglkn. Dia rajin, suka tlg buat kja. Dia slu mls layan klu sy mrh2 .

Suami romantik. Time bercinta kayu je dia. Sampai kita duk risau takut lepas kawen hambar😂. Rupanya tak. Alhamdulillah ❤

1.manja😅 2.tido xsuka pkai selimut tp mesti pkai stokin(klh mak2 berpntang😆) 3.plupa (bini yg jd reminder😌) 4.kalut

dah kawen 9thn..baru tahu rupanya2 husband drh O.. sbb dia pun baru tahu dia drh o.. selama ni dia igt dia darah jenis A😅

Suami pandai bertukang, buat wiring n keje2 kampung.. serba serbi boleh.. cuma masak je dia xgemar 😆😆

Pndai mask... time2 mabuk alah nie dia la yg mask... tp skli mask jdi togkang pecah dapor😅. Tp sedap.

1. Suka mengimpit belah kita bila tidur 2. Suka sgt main mobile game 3. Jenis mengadap hp even time mkn.

Suka kenakan kawan2 dia. Sy tak pernah kena masa couple. Lps kahwin mmg kena selalu. Hahaha geram weh!