Sikap Sebenar Pasangan

Selepas berkahwin, apa perkara yang anda baru tahu tentang pasangan? Contohnya rupa-rupanya pasangan pandai masak, sangat suka menonton kartun atau tidak gemar tidur guna selimut. ? Jom kongsi!

Sikap Sebenar Pasangan
65 Các câu trả lời

Badan sado tapi senang terikut ikut prngai isteri, saya buat suara baby dia pun ikut jugak 😂

Tak suka pakai selimut, tak berdengkur, liat nak bangun tido, bukan picky eater 😍

Alhamdulillah.. Xde apa rahsia.. Semua tahu semoga xdr yg tersembunyi lg inshaAllah

Badan sado, tapi suka bebel🤣🤣. Terbalik daaa... Bini Ni diamm je

Pandai masak.. Bakat dia ditonjolkan time berpantang..huhuhuuu

Sejenis yang tidur suka tarik selimut, tinggal hujung2 je utk kita 😅

hubby suka ajak bersembang time org tgh mengantuk sangat sangat 😂

Suami saya mandi tak sampai 5 minit. Laju betul. Hahahah.

Manja dngn ibunya..pdahal dy ni seorang yg macho hahahhaa

Hubby kata dia xknl sy😂 sbb sblum kwen pn xprnh knl