Siap Berjuang

Selamat pagi bun,, Doakan saya yaa semoga segera dilancarkan dan disegerakan untuk melahirkan.. HPL 20 januari... Tadi subuh pas bangun tidur pipis dan lihat di cd sudah ada flek tp belum bercampur lendir.. Tadi beres nyuci ternyata ada flek lagi dan mules sedikit"... Agak worry juga soal'y dirumah sendiri nih bun... Semua orang dirumah pd kerja... Semoga dilancarkan yaa bun doakan yaa...

1 Trả lời

Aamiin. Semoga lancar persalinannya, sehat dan selamat ibu serta debay. Semangaaattt bundaa