bye

Selamat tinggal AsianParent....saya miscarriage pd 30.08.2019....doakan saya kuat ya?

36 Các câu trả lời

takziah sis, jgn risau... ade rezeki lain tu t... mcm saye anak sulung gugur awal bulan 6 arie tu... skrg rezeki alhamdulillah lekat anak no 2, nk msok 2bulan... org ckp lepas gugur, subur... doa byk2... pantang btol2.... ☺☺☺☺

Jangan sedih. Inshaa Allah Tuhan akan gantikan dengan yang lain. Yg penting jaga kesihatan and make sure period regular balik. Then baru fikir pregnancy seterusnya. 💕

Sabar sis.. Pas gugur sllu ny cepat lekat.. Macm sy skg bulan 4 gugur (11mggu) Sebulan ja bersi bulan 6 berisi balik.. Skg sdh 14(mggu)

Stay strong sis.. xpe..lepas Ni Ada rezeki sis.yg penting,rehat Kan diri Dan jangan fikir benda yg dah lepas

Semoga Puan terus kuat ye.. ada rezeki yang lebih baik tu akan datang.. Insyaallah

Innalillahiwainnailaihirojiun. Tabah sis dan suami. Moga ada rezki dilain masa.

sabar ya. lepas ni akan ada rezeki lain. have a good rest dulu skrg 💓

takziah insha allah lepas ni ade rezeki sis lagi.kuatkan hati fikir baik2

Salam takziah.. Banyakkan bersabar dan redha dngan ujian dan dugaan ini

Takziah.. moga puan kuat.. dan dikurniakan rezeki cahaya mata lg nnt..