Dah boleh dine-in ke gaisss?

Selamat tengah hari semua pengguna😘 Eh, dah boleh makan dekat kedai (dine-in) ke?🍽 Siapa dah makan dekat kedai ya? Boleh komen sikit tak?👋

Dah boleh dine-in ke gaisss?
50 Các câu trả lời

saya dh lengkap dos tapi takut nak g mkn luar ?? ank dy bru 2 thun 2 bualn ?? kite pun x thu. siape yg bwk ?? sbb kite meng dh vaskin klw ank kite mcm ner??;

sy dh ckup 2 dose..sy mmg tak suka mkn dekat kedai makan melainkan emergency..kalau tkde ape2 hal mmg bgkus je la.. tak pon masak kt umah

walaupun sy dan suami dh lengkap vaksin..tetap tk berani nk mkn luar..suami Pon tk benar kn..bahaya utk ibu mengandung walaupun dh lengkap vaksin🤗

berjaga-jaga sebab sedang mengandung anak pertama.. nanti nak balik kampung pulak utk bersalin plus berpantang.. umi ayah tak ambil vaksin lagi..

Saya.. Walaupun dah lengkap xbernai lgi sbbnya dah vaksin pun boleh kne covid ni jdi ya kita boleh elak elak la lagi pun ngndung min... Risiko

Saya n pasangan!!kami masih xyakin nak dinein tambahan pulak dengan keadaan Saya yang pregnant nie..So prefer tapau aje 😁

alhamdulillah hb n wife dah complete dose...tp kami fikir kan anak yg xde vaksin ni, baik le take away n mkn dkt rmh je...

Saya 🙋🏼‍♀️ Belum rasa selamat nak dine in Dengan ada anak kecil kat rumah. Berkira-kira selalu bila nk keluar

saya dah lengkap. bukan x nak dine in. tapi tak larat nak keluar dengan keadaan mengandung ni.. hahahahaha.. tu je punca

Post reply imageGIF

Sebab tengah pregnant 21w plus anak sulung baru 2y8m. Risau lg dengan risiko2 yg ada. Biarlah org kata paranoid pun😆