NASI MASAK SENDIRI XBOLEH MAKAN !!

Ada x sape sape yang masakkan sendiri xboleh nak makan/telan ? mcm saya . bau nasi , ya tuhannn , mesti loya” tapi pernah try pergi kedai , beli nasi kat kedai melayu kita , still sama . dan kelmarin dah fedup sebab lapar tersangat lapar , pergi kedai mamak , terkejut sampai malam dah boleh tdo smua , xde loya langsung , dah 3 hari makan nasi kedai mamak je ni ?? suami layankan jee , sian laki aku xmerasa apa aku masak ????

1 Trả lời

Saya.dari preggy sebulan sampai la 6 bulan,xleh telan lauk2.6 blan jugak la xmasak langsung.nasib Suami memahami.dia masak sndiri makan sndiri.saya tiap Kali dia masak,saya Akan terperap je lam bilik.elak Dari hidu bau masakan