Bahaya Fake Braces yang semua perlu tahu!

Selamat tengah hari semua parents👋 Ada pengguna yang pernah terfikir nak pasang braces pada gigi tak ya?👄 Kalau ada yang berniat nak pasang braces, min minta tolong untuk tidak gunakan Fake Braces ya sebab sangat merbahaya untuk anda semua🙅‍♀️ Jom baca & ambil nota kesan Fake Braces kepada pemakainya. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Bahaya Fake Braces yang semua perlu tahu!
3 Các câu trả lời

Murah memang murah tapi tulah banyak keburukan #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Sya pakai min☺️ tapi yang harga rm3000

4y trước

Kalau Rm3k tu fake braces ke puan?😱

sy x pkai