braces semasa pregnant

hai mommies, i nak tanya if kita dh pakai braces a year before kawen , then lepas kawen terus mengandung . ok ke?? bukan pakai yg fake punya , pakai yg klinik gigi punya la

1 Trả lời

Takde masalah. Sebab dah pakai braces sebelum mengandung. Jika sudah mengandung baru nak pakai braces, tu yang tak di benarkan. Sebab perlu x-ray gigi dulu sebelum braces di pakai. X - ray tu yg merbahaya kepada kandungan. #TAPsupermoms