Rawatan gigi semasa hamil

selamat petang semua..sapa pernah buat rawatan gigi time hamil..macam tampal atau cabut? apa saranan doktor ye?.. okey ke..yelah takut ada rasa sakit..kang sakit ke Baby sekali ke...saya 26w gigi geraham patah separuh sebab gigit tulang?tak sakit ..cuma lidah tak duk diamlah duk main2 kat gigi yg patah tu..rasa tak selesa ??

2 Các câu trả lời

Saya ada cabut gigi time 23w. Tak tahan sangat dah sakit. Sakitnya sampai ke telinga.

5y trước

Haah. Guna yg lagi sebelah sis.