Kalau Mengidam Masa Hamil, Mesti Makanan Yang Masam!

Selamat petang semuanya! Siapa dekat sini mengidam makanan masam masa hamil? Perkara ini sangat normal tapi tahukah anda mengapa ia terjadi? Jom ketahui di sini: https://my.theasianparent.com/mengapa-ibu-hamil-ngidam-makanan-asam-ini-penjelasan-doktor/web-view

2 Các câu trả lời

sy preggy 14week dh hrini.. alahan mmg teruk xlalu mkn nasik dgn lauk2 lain..sy just nk mkn masam2 shja..setiap kali kluar wajib beli jeruk..

ye tapi bkn buah yg masam...masakan yg jnis msam cntoh laksa pineng ke