Apa nama panggilan ibu & ayah mertua anda?

Hi selamat petang semua🥰 Min tau ramai pengguna TAP ni dari pelbagai negeri kan😇 Jadi mesti ada pelbagai dialek dan nama panggilan betul tak? Jom kongsikan apa nama panggilan ibu & ayah mertua korang ya?😍 Min mak ayah mertua orang melaka, panggil mak ayah jugak je💖 Korang pulak?

Apa nama panggilan ibu & ayah mertua anda?
427 Các câu trả lời

sblm ni pgl mak n ayah tp da tkr hd atok n nenek sbb ank ikut apa jer sy pgl

Mak abah. Tapi pak mertua dh lme meninggal.. Jdi yg tggl mak mertua je lah

Mertua dr sabah.. Bila sebut jd mamak & bapak.. Sendiri pula abah & mak..

Parent sendiri panggil mak n abah. Mertua panggil mama n abah 🥰❤️

Sy xpnh jumpa mertua sbb mereka da meninggal tpi suami pggil mak dan bak

fmily in law guna mama dan baba.. fmily sendiri guna ibu dan ayah

Saya panggil mama. Sebab semua anak panggil dengan panggilan tu.

Sendiri Mak ayah Mil fil Mek ayah Mek abah Sbb ad 2 mil n fil

Moore & khandada sebb mak pak mertua saya orang Pakistan 😁

tak pernah panggil lagi... rasa segan nak panggil😅