Dah mula sale sana sini? Korang beli apa tu?

Hi selamat petang semua🥰 Harini dah mula sale kan? Mesti ramai dah mula cuci mata👀 Cuba share sikit korang dah beli apa tu?🛒 Kotlah ada yang terlupa nak beli barang yang korang dah beli tu, bolehlah kawan lain beli jugak sama😆

Dah mula sale sana sini? Korang beli apa tu?
31 Các câu trả lời

Baru jap tdi order bottle drying rack kt sopee🤣 pastu g tf beli ikan, sayo, roti jagung,sat g nk smbung order mndian bby dgn detergent bby pulak kt sopee, byk voucher coin nk mintak kt sopee ni🤣

mostly semua brg anak. brg ibu selalu lupa nk beli. pastu over budget. setiap bulan cmtu la. ank dulu, hujung2 suami yg tlg beli brg isteri

Bag .. Husband Beli Bag Lagi .. Ada 3 Bag Yg Tak Bukak N Tak Pakai Pown Lagi , Tup² Harinih Sampai Bag Lagi .. Adehh 😅🤦‍♀️

4y trước

wahhhhh seronoknyaaaa😍 min tumpang seronok sekali hehe untung dapat suami prihatin tau🥰

beli sticker untuk label barang anak. baju anak asyik tertukar dgn anak pengasuh lain. 😅

snek, hand sanitizer, shampo, facial wash, body wash, face mask semua beli online

telur dengan sayur 🤣🤣🤣.. sbb Tu je yg hbis stock dekt rumah ni

tiada beli apa²😅sbab tak berani keluar beli online tak pandai..

Beli peralatan dapur. Sebb nak pindah ruma. So kn bli brg asas.

takde beli pape pun..kat umah jea..takut dah nak keluar..huhu

telur. antara barang makanan terpenting 😁