Jom cadangkan menu memasak anda!

Hi selamat petang semua😘 Dah tahu ke nak masak menu apa malam ni?🤔 Jom cadangkan menu apa yang sedap menggunakan bahan di bawah ni😋 Sedapnya kalau buat sambal terung atas dia letak ni garing-garing kan🤤 Jangan lupa komen menu anda dengan #masakwithTAP

Jom cadangkan menu memasak anda!
124 Các câu trả lời

Ikan bilis goreng garing Then campur tempoyak.. Dap2 eh.. Ikan bilis goreng dgn petai.. Fuh meleleh 👍

4y trước

Ish dua dua pon sedap macam mana ni😭🤤

Terung goreng cili hijau dan taburkan ikan bilis goreng garing atasnya..sedap sngt.. 😋😋

sambal bilis tempoyak ikan bilis tempe ikan bilis ikan bilis goreng kicap ikan bilis berlada

dengan ikan bilis anak mesti suruh buatkn bubur nasi+ikan bilis goreng bersama bawang besar

Sambal bilis Nasi goreng kampong Telur dadar bilis Tumis belacan bilis Cengkodok bilis

Nasi goreng kampung Nasi lemak Tumis dgn lada putih Goreng garing then cicah limau lada

sambal Tempoyak petai dgn ikan bilis pedas kaw kaw...mmg xtoleh belakang dah...🤭

Klu saya, goreng ikan bilis then perah limau + letak cili... Makan bgtu shja😋

ikan bilis goreng garing2. tambah bawang, cili api dgn kicapp.. uiii sedapnyaaa

nasi goreng kpg, medin goreng belacan, sambal ikan bilis, cucur ikan bilis