Anda gunakan jenis yang mana satu ya?

Hi selamat petang semua🥰 Mesti petang-petang ni dah terfikir nak masak lauk apa untuk makan malam nanti kan😋 Antara dua jenis periuk ni kan, yang mana satu anda gunakan ya untuk memasak?🤔 Ada yang kata kiri lagi bagus daripada kanan tu. Betul ke ya?😕

Anda gunakan jenis yang mana satu ya?
212 Các câu trả lời

Kuali Non Stick. Tapi please cari yang non-PFOA. Kena banyak sikit membaca kalau nak beli kuali non stick ini.. Cuma sepanjang saya masak kuali non stick ni memang banyak membantu, siap pakej tak perlu pakai minyak banyak2. Memang best . #TAPSupermom #TAPActiveUser

non sticky pan. tak suka masak guna periuk keluli sbb bunyi percikan minyak dia seram. lagi2 time nk goreng ikan.

dua² . paling senang gantung saja kuali 😂 kita makan kat luar 😊☺ . saja melawak . hehehehehe

Nak kuali "non-stick" tapi dekat rumah ada periuk keluli tahan karat je 😁. Jadi guna yg tu

Dulu kiri (keluli tahan karat) Baru bulan ni pakai nonstick bru smpai🤭🤣

periuk ponggong hitam gak best 😂 tp ikot mood jgak. hehe.

semua Saya pakai, nanti En suami tolong bersihkn😜

Dua2 digunakan🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Periuk keluli tahan karat dan kuali "non-stick"

Saya pakai kuali non-stick marble coating 🥰