Happy+risau

Selamat petang momies..saya pregnant 5month setelah tgu 7thun.since pregnant ni saya selalu fikir bukan2 tentang kandungan saya sampai saya rasa takut sgt.. Ada x momies mcm saya?apapun doakan saya n baby sihat selalu n baik2 saja tq#firstbaby

3 Các câu trả lời

Ramai Ibu2 dlm Asian Parent ni pernah share yg diorang pun banyak fikir bukan2 masa mengandung, takut jadi apa2 yg buruk pada kandungan. Saya doakan semoga sis dipermudahkan dan selamat semuanya. Sentiasa positif dan doa yg baik2 je sis. Mudah2an selamat semuanya.

Sentiasa positif sis. Sbb pe yg kita pkir kdg boleh efek pda kndungan. Sbb bby boleh rasa pe yg si ibu rasa. Jd baek sis hepi2 kn diri n buat perkara yg seronokkn dri dari pkir bukn2.

5y trước

Ok tq sis..

semoga Allah swt permudahkan segala nya aamiin