makan manis

Selamat petang, betul ke klu suka makan manis2 cenderung dpt anak perempuan?

39 Các câu trả lời

Kate org. Tp xtaw la. Lain org, lain ragamnya. 😌 Sy suka mkn mknn masin. Masam tak berapa suka. Manis lagi la tak suka. Naluri sy pon kuat baby boy. Tido selalu mengiring ke kiri masa awl2 pregnant. Tiap kali checkup pon, scan alhamdulillah doktor bgthu jawapan sama. Boy. Xde malu2 kepit da. Asyio dok tayang je🤭. Tunggu lagi seminggu. Boleh la nmpk bebetul😅 tak sabar dh. Sakit sgt nk berjln ni

5y trước

Same mcm saya.. Suke makan pedas..makanan manis kurang.. suke tido mengiring belah kiri.. Mgu lepas scan kat kk, doc cakap 99% baby boy.. Lepas ni nk scan 4d pulak.. Dua anak sblm ni girl.. Dua2 anak tu sy suke makan manis.. Mgkin kebetulan je ke x tau la kan. Hehehe

Saya mula dulu pun Tak pcya bila sy kata dkt mama sy kerap suka mkn bnd yg manis2, mama sllu ckp jgn2 dlm perut tu girl.sekali bt ultrasound mmg sah nmpk girl, 😅😄😄.Tapi kena hati2 Dan control juga keinginan nk makan bnd manis2 takut kena gdm...jenuh ulang alik bt bsp😅😂😂

Dlu sya xde alahan msa mengandung.. Jd semua benda pun makan je.. Tapi msa preggy dlu makan jugak benda manis2 ni cam coklat kek.. Bby girl 😊.. Lepastu masa preggy dlu suke melawa..

Kalau org tua mmg ckp mcm tu.. Kalau minat mkn manis dpt anak prempuan, kalau minat mkn masin pulak dpt anak lelaki 😂😂 Tapi sy cnderung mkn masin2, dpt anak perempuan pula

Xjuga..saya suka manis2..anak 4 lelaki wak..ekzema terok ada la dpt nya..jgn selalu mkn manes..anak sakit kulit nti..ank 3 n 4 saya ok..saya xikot kn sgt tekak nk manes

Tak juga adek agkat saya suka manis anak ye lelaki 😊ni saya ngndung kali kedua suka juga manis tpi harap lelaki la pertama dah girl kan😊

saya jarang je makan manis. tp rezeki keluar anak perempuan. haha. entahla makan je sis as long takde kencing manis tu dah rezeki untuk awak .

Sy suka manis tp baby boy kt dlm ni 😅😅😅, mngharap baby girl sbb yg sulung boy, xpe la boy pn ok si abg ada geng...😁😁😁😁

sy suka sgt mkn manis..stok coklat msti kna ada dlm peti sejuk.kek pon sama..tp sy scan haritu boy..huhu tgkla nnti kluar ni btul ke tak

Agaknya kot sbb masa saya pregnant kat anak pompoan saya cam tu la nak makan manis sokmo. Sekali lekat gdm, hati2 sis kena kawal jugak tu

5y trước

sma ngan sya..suka manis skali terkena gdm.. 5.3..sbb suka sgt minum milo..