Hb low( below 10)

Selamat petang, ada x sesiapa boleh suggest makanan atau cara nak upkan hb..for info, saya thalasemia carrier so menurut Dr, mmg normal hb akan turun..cumanya nak ikhtiar sendiri nak up dan maintainkan hb hingga 3rd trimester..

2 Các câu trả lời

Sama macam saya ada thalasemia tapi saya makan apa pun tetap tak naik last last kena cucuk 8x kali kat KK baru hb naik sampai lepas bersalin ni hb 12 ketas

9mo trước

saya sikit kena utk yg 1st pregnancy tp terlepas...tp yg 2nd preg ni, awal2 lg da drop...😥