Thalasemia carrier mom hb low

Ada tak yg sama... Hb mkin lama makin rndh... Last cek 8.6...ada tak cara nak naikkan... Dh 23 minggu dh... Wisau pla..

4 Các câu trả lời

macam sya.. kne gak thalasemia.. cek kk sntiase low. Nurse kata mmg akan low sbb dh kne talasemia. ,ape pun truskan makan mknan yg sht, mknn yg mmpu tambahan drh kita . siap minta kita merancang dgn ketat akan dtg.. untuk baiki drh kite semula.

Alhamdulillah saya ada amalkn jus mamariam dan bacaan hb sy cantik, kalau sis nak cuba bole laa try atau byk makan sayur hijau, jus/buah delima

xsy mnum ssu kambing...x kisah jenama brand ap asal ssu kambing.. dan sy bli vitamin ganilia dkr frmasi ok hb dri 8.1 skrg 12.5

12mo trước

sis thalismia carrier juga ka

sis boleh try pati delima gulsan . rasa dia sedap masam ii. sy makan tu dari hb 10 naik 13 . susu kambing pun mmbantu

1y trước

dh cb dh tu dh hbs 2 botol.. tp hb makin drop.. susu kambing pn sya minum juga...