Pregnency Test masih negetive ia normal kan?

Hi selamat pagi, sy telah lewat haid 4hari dah Hari ini hari ke 5 lewatnya. Subuh tadi saya telah membuat urine test tetapi hasilnya negetive. Ia nya normal kan?ini adalah kehamilan pertama sy. Sy baru berkahwin 8bulan. Mohon pencerahan. T kasih

7 Các câu trả lời

Sy lwt period 8 hari br test upt..sbb slalu test asyik -ve je..bln ke 11 kwen br Allah bg rezeki lekat..so,x expect lgsg sbenarnya..so,x sdr pn kata preggy tp heran jgk kain bju kurung mostly ketat bahagian pinggang n punggung..sebulan brt naik 2kg..xpenah2..next month period lwt 8 hari br check..tp still line blurr je..n repeat test upt dlm 5 hari kemudian..line makin terang..alhamdulillah syukur..semoga sis jgk d murahkan rezeki kali ni utk mengandung..

5y trước

Siss..rasenye kita bleeding period hehee xde rezeki this time

Sy dulu sebulan lewat dtg haid. Tp check upT still -ve. Next month nye check baru +ve. Time +ve tulah sy scan kt klinik, rupanya dah 6weeks pregnant..syukur xjadi ape2 sbb sepanjang bekerja tu mmg selalu angkat botol2 berat time xtau lgi dah pregnant..

5y trước

Owh ye ke. Itulhkn kondisi badan masing masing lain. Hopefully dipermudahkan. Info yg bagus t kasih awakk

sis repeat test ye..sy sjenis blm lewat period dh buat upt trus pstve... sbb sy jns spotting smnggu sblm trkh djngka period .. lain org lain rgm...ada rzki tu..sbr ye

5y trước

Hihiii itulahh doa byk2 tq sis

Sy dlu delay 5 hari, upt semua negative.. ttbe dtg period.. next mothnya delay sehari, upt positive..

5y trước

Sy mmg jnis period tu ada PMS yg mcm pregnant, pening, mual, loya, mengidam tu semua.. tp time pregnant xde simptom pn..

you... try tggu next month.. klu dh lewat sebulan ada harapan... sbr ye...

5y trước

InsyaAllah itulah. Jadi byk fikir plus first time kan. Fikir yg baik2 je

Klau sy, tggu 1mggu lbih @2 mggu.. Bru test upt

5y trước

Itulah. Nanti test semula

Check kat klinik result positif ke sis?

5y trước

Sy belum pergi lagi. Atau nak tunggu selepas 7minggu? Ikukan Hari ne dah 4mggu5hari