Pertama kali daftar mengandung

Selamat pagi semuanya.. saya mahu tanya, untuk pertama kali mendaftar mengandung di klinik kesihatan ibu dan anak, adakah isteri dan suami dikehendaki untuk berpuasa? Bagaimana dengan pengalaman ibu² semua? Terima kasih..

9 Các câu trả lời

Hanya bwk salinan ic isteri/suami(haritu sy bwk stanby je tp misi tak mintak pun) Salinan sijil nikah. Original pun sy bwk stanby je😂

Tak perlu puasa sis. Tak perlu bawa husband. Bawa salinan sijil nikah je sis. Better call kk dulu utk buat appoinment

awk bawa i.c n kad kawin.. kalau tkde kad kawin bawa sijil kawin...n bawa suami.. untuk ambil ujian HIV..

tk perlu puasa sis just bawa ic sis&husan,sijil nikah..klu nk letak gmbr pasport tu pn bule..

Tak perlu pun puasa. Bawak salinan ic, salinan sijil nikah je

Dtg mcm biasa je.. xbwk suami pn xpe

tak perlu. bawa ic dan sijil kawen.

Tak perlu dtg mcm biasa je

Tak perlu