Khasiat Bunga Betik

Selamat pagi semua! Beberapa khasiat bunga betik yang anda tidak tahu sebelum ini, malah ia sangat bagus untuk manfaat kesihatan dalaman dan luaran. Anda perlu cuba! Ketahui di sini: https://my.theasianparent.com/khasiat-bunga-betik/web-view

8 Các câu trả lời

Kalau ni sedap,apelagi kena tumis cili hijau dngan ikan bilis sedap taw,,tpi syang dkat sni sya x pernh nampak bunga betik ni,,

X pernah makan..tapi boleh cuba sbb kat rumah byk pokok betik

preggy ble mkn ke ni?sedapnya hmm

👍🏻👍🏻👍🏻

👍👍👍👍

👍