Cyst

Selamat pagi semua... Sy nak tanya... Kalau kita baru tahu kita ada cyst ukuran 5cmx2cm adakah tu bahaya pada kandungan... Kandungan dah masuk 12 minggu.. Share pendapat sikit... Tq

1 Trả lời

sya kandungan dh 22w.. masa mula2 pregnt dulu 7.4x6.5cm.. baru2 ni pi jumpa pakar dah kecil sikit dlm 5x6 .. mcm sya doctor cuma monitor and pantau jaa.. sbb baby dah besar.. xleh opret.. takut risiko .. tapi kalau ada bleeding or sakit teruk terus ke hospital..

5y trước

Cyst tu makin kecik la... Erm sy smlm dpt tau mcm down jugak la... Sbb xnk pape effect pada kandungan...