Cyst ketika hamil

Hai nak tanya. Bahaya ke kalau ada cyst semasa mengandung? Saya baru scan dr petang tadi and tahu ada cyst dalam ukuran bawah 2mm. Risau sangat sebab tak pernah ada pengalaman lagi. #firstbaby #1stimemom #risauakankandungan

Cyst ketika hamil
1 Trả lời

Insyaallah xde ape.. 2mm tu kecik sgt.. Sy 6 cm cyst.. Nt lama2 akn kecut sndri

3y trước

Patutlah dr smlm just advice makan je apa nk mkn asalkan makanan tu sihat dan berkhasiat. Thank you yaa sis.