Adakah normal

Selamat pagi....... Sebelum ini saya mengalami pening kepala,loya dan muntah... tapi sekarang pening kepala,loya saya tidak alami lagi..adakah itu normal??????? #firstbaby

1 Trả lời

Normal.. syukurlah... sya minggu ke 9/10 dah berkurangan dah semua simptom. Alhamdulillah, minggu ke 16, selera makan kembali baik juga/ dah boleh hadap bau2 ikan, sampah semua 😅Tapi masih lagi jaga diri, jangan bagi diri terlalu penat, tak buat aktiviti,/ angkat kerja berat.