sakit perut

selamat pagi mummy2 semua. pagi ni perut saya sakit, saya nak tanya dekat semua mummy yang berpengalaman dah bersalin. normal ke kalau perut sakit kejap2 tu. rasa macam senggugut tapi tak kuat. then saya rasa sakit perut macam nak membuang. saya tak berpengalaman sebab saya first pregnant sekarang 34weeks 2days. perlu pegi hospital atau klinik sahaja ye? #mommybuntu

2 Các câu trả lời

Selamat pagi, better ke hospital sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

prgi hospital..tkot ade contraction