Tanda Keguguran??

Selamat pagi mummy semua.. Semalam ptg sy ada keluar mcm darah ke coklat tan campur putih2 sikit.. Bila buang air akan keluar sikit sahaja campur lendir.. Sampai pagi ni ada lagi keluar sikit2 campur lendir.. Tak ada rasa sakit apa2, Sy baru 7 minggu 5 hari.. Sy belum buat buku Pink lagi.. Minta pendapat mummy, mcm ni ke tanda nak gugur??

1 Trả lời

Boleh jd normal @ tanda gugur..lbh baik sis pg klinik brdekatan utk buat buku lepas tue bg tau nurse dkt situ...