OPK SELALU POSITIF BERAPA HARI?

Selamat pagi momies, nak tanya slalu bila kita dpt opk positif ia akan berterusan untuk berapa hari ?

1 Trả lời

Mcm saya 3 hari. Tp hari pertama tu x brp terang, hari kedua terang (peak), ketiga dh x terang. Klu nk bersama dan naik kn chances pregnancy, boleh try sehari/dua sebelum hari naik terang, hari terang, sehari/dua lps hari terang. Klu larat boleh hari2, klu x larat boleh selang2 hari. Sbb sperm can live in female’s reproductive system up to 5 days 🤗

11mo trước

@jennie masa dpt opk positif byk kli ni dah delay period ke