Berapa hari opk sepatutnya positif ?

Assalamualaikum semua, sy first time pakai opk . Nak tanya, opk berapa hari ya boleh positif ? Sebab semalam saya test opk positif . Hari ni test pun still positif . Ni gambar, dua dua positif kan.? yg atas CD13 , bawah CD14

Berapa hari opk sepatutnya positif ?
5 Các câu trả lời

sy owner post . Nak tanya normal ke opk positif 3 hari berturut ? Harini test still positif . Lepastu Macam mana nak kira dpo ? Start dari hari pertama positif ke ataupun hari last positif ?

5mo trước

Positif tapi yang tengah tu paling terang based on gambar ni. Yang seterusnya dah kurang dah terang dia. Maksudnya yang tengah tu peak. Paling tinggi pastu dah start drop dah

bagi sy..bila positif lebih sehari (lama) sbb selalunya dlm masa 24jam je.biasanya peluang hamil tu tinggi.sy byk baca posting mcmni tup2 pregnant lepastu,hehe

Nampak dua2 positif tu sebab line satu lagi lagi terang dari control line

5mo trước

Ada je yg boleh terang sampai 3 hari. Dpo 1 hari dia negative

positif

3hri +