saya pada awal kehamilan antara 6 minggu ke 9 minggu doktor di klinik kesihatan scan menampakkan cyst sebenar 1-2cm lepas tu follow up dengan pakar pada 12 minggu doktor pakar kata cyst tu dah tak ada sampailah sekarang dah 23 minggu syukur sangat cyst tu mengecut dan baby pun dalam keadaan yang baik.

sy ada 3 cyst tp hrtu follow up dekat HKL dia kata cyst tu ok, cyst biasa yg mn org perempuan akan ada. tak besar tp cuma kena monitor kat klinik jer.. kalau ada perubahan samada mengecut atau membesar.

cyst or fibroid ketika pregy . ni antara feedbck dri cust y mngamalkn shaklee . alhmdlhh cyst dh hilang kndungn pon baik http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

Doakan saya ye semua.12w haritu doc sahkan ad cyst sebesar 2mm,esok InShaAllah nak scan lagi harap cyst tuu hilang/mengecutlaa.Risau.

3y trước

cyst or fibroid ketika hamil . boleh cube set ini . ni antar feedbck dri cust y tlh mencube shaklee .. http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

hamil 5minggu ada cyst 2cm masuk minggu ke 8 cyst mengecut 1cm... alhamdullillah sekarang dah 18minggu cyst dah tiada..

saya mengandung 16 minggu setiap bulan review pakar puan.. doktor beritahu saya bersalin normal..saya ada cyst 5x6 cm

Fibroid dengan Cyst tu sama ke? #ingintahu

3y trước

x sama..cyst cecair fibroids ketulan

👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏼