Teh ais mana satu pilihan anda?

Selamat pagi hujung minggu semua😘 Sedapnya kalau dapat minum air ni hujung minggu di samping keluarga kan? 🥰 Mana satu pilihan anda ya?😋

Teh ais mana satu pilihan anda?
180 Các câu trả lời

bestnya kalau dpt minum..tp sy xblh minum tea ais aka tea susu..sbb biasa lepas minum msti kena cirit birit n muntah2 nonstop ..

org gdm xdpt lah minum benda² manis gini...huhu slma 33week ni mmg pnh dh ambk benda manis kecuali manis buah

teh boba, fav sgt.. tp dh ad gdm & hb low, mmg jrg sgt2 la mnum.. rsanya 2-3bulan skali kot bru mnum😂

Nurse tak sarankan mnm tea c Time pregg nie. Harap lepas beranak dpt mnm balik tea c

hi nak tanya , baby fully susu formula 3 months 20 days normal ke x berak satu hari?

B ..suka sgt,tp masa pregnant ni ada gdm...jd x dpt la nk minum ni.kena jg diet...

Teh ais boba 😭😭. sedihnya bila preggy ada kencing manis !! tahan diri jakkk

Semua. Tapi tak minum spnjg preggy. Lepas bersalin nak mnum puas2 🥲

A,D sedapnyaaaaaaa 🤤 syg tak boleh minum sbb kena cut manis manis

A. Tapi saya tak boleh minum air teh susu. Teh O ok