Pilih cuma 3 sahaja dari bawah ni!

Selamat pagi hujung minggu semua 👋😇 Cuba komen hanya 3 sahaja pilihan korang dari yang tersenarai dekat bawah ni 😎 Agak-agak mana satu ya yang korang lebih memilih?😍

Pilih cuma 3 sahaja dari bawah ni!
209 Các câu trả lời

13.burger😋😋😋 10.ais krim 😋nyum2.. 7.air buah...😋😋😋😋😋

5. Phone 9. Kereta 10. Ais krim🤤 😍🤭😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

𝐤𝐨𝐩𝐢,𝐚𝐢𝐬 𝐤𝐫𝐢𝐦, 𝐛𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫😊

9. Kereta 🚘 5. Phone 📱 15. Cupcake 🧁 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

fhone kereta patutnya kene letak rumah so sy pilih rumah hahahahaha

kereta sbb sy dan suami masih belum ada rezeki mempunyai kereta.

Pilihan?, 🤔 Mana.. Xnmpk la gmbrnya.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

4y trước

hehe boleh tengok dah ni😘

air buah,cupcake Dan kopi....ini sgt menenangkan Minda sy

9.kereta 5.Phone 8.music #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Frappe, kereta, phone #TAPactiveusers #TAPsupermoms