Kesan sampingan Tidak Cukup Vitamin C Dalam Badan

Selamat malam semuanya! Akibat kekurangan Vitamin C, tubuh manusia akan mengalami beberapa kesan yang kurang baik sehingga ia menjejaskan kesihatan diri. https://my.theasianparent.com/akibat-kekurangan-vitamin-c/web-view

2 Các câu trả lời

ya btl tu min...prlu consume vitamin c..bkn vitamin c shj..bg mommy yg msih bg susu bdn pd anak..kena amik b complex ..kalsium... zat besi...utk pstikan smua tu ckup dlm bdn kita..ni adalah kerana kita share smua khasiat trsebut dgn ank..ms.kita bg susu bdn..ank dh amik spruh khasiat vitamin kita ambil tersebut.. 😘😉✌

Okay admin. Artikel ni sangat sesuai dan good info untuk saya. Saya baru start consume vitamin C dua hari lepas 👍🏻👍🏻👍🏻. Harap2 lepas ni kurang stress dan kurang penat. 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers