tidur bayi

selamat malam semua saya nak tanya anak saya umur sebulan lebih bila letak tidur dibawah tak lena dan taknak tidur saya terpaksa beri buai normal ke atau terkena badi apa apa anak saya kuat mengeliat sangat susah untuk tidur dibawah tolong ibu ibu saya buntu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Apo Badi.? Normal baby kuat mengeliat smpai 4bulan. Organ dalaman belum matang lagi. Itu baby still xboleh nak berengang lagi dgn mommy. Dia nak sensation lagi. Sama je mcm baby saya yg 2nd. Letak ke, buai ke lagi xnak. Terpaksa Pakai baby wrap bawak Dia buat kerja skli. Now da masuk 2 bulan slowly da Dia boleh tido Kat tilam. Awak kena study corak baby awak.

2y trước

thank you ya awak 🫶🏻

Badi apa pulak ni? Hihi. Kena belajar cara tenangkan dan tidurkan bayi. Boleh rujuk FB baby language. It's not too late to learn ya!

2y trước

🌻