Selamat lahirkan baby boy secara induce pada pukul 2.32pm dengan berat 2.32kg. Alhamdulillah selamat dah semua nye. Sakit nye Tuhan je tau?

24 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis...wow cantiknya waktu ngn berat dia sama...senang nk ingt...papepun selamat berpantang...moga dipermudahkan semuanya...

alhamdulilah sis ... i feel you sebb saya pun mcm sis juga anak no 2 bersalin induce tpi lepas je baby keluar leganya hanya Allah yang tahu

5y trước

Betul sis. Lega yg teramat sangat

nk tnyelah...due date 5.10 tpi smpai skrg xbrsalin2....11hb niey kena serah diri.....cmne eah ke normal cmni?

5y trước

Masa saya dulu overdue 41w 1 d. Induce dua kali, tak jalan gak. Tengah tunggu turn untuk czer then air ketuban pecah pukul 1.30 pagi, so tunggu bersalin normal and keluarlah baby pukul 11.21am

Alhamdulillah, tahniah & selamat berpantang! 😊

Alhamdulillah..tahniah sis n selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamt berpantang

tahniah semoga ibu dan anak sentiasa sihat

Alhamdulillah... selamat berpantang ☺️

tahniah sis .. berat n jam bby lahir sma ek

5y trước

Haah sama. Pandai dia pilih masa nak keluar🤭

Wah tahniah.. Selamat berpantang