39week 1day

Selamat bersalin secara normal.. Baby girl.. 3.24kg...

25 Các câu trả lời

Bestnya.. Xsabar nak tgu baby kita keluar. Bole share x tanda awal nak bersalin tu. Kita ank first, dlm beberape hari nak bersalin tu rasa sakit bahagian bawah ke

4y trước

Sy ari tu pagi2 rasa mcm nak buang air besar.. Tapi xda pula.. Tengok2 da lendir/darah keluar.. 10 minit kemudian start contraction.. Makin lama makin kerap.. Pagi sakit.. Tghari baby lahir..

Bestnya..sy baby lom keluar..doakan sy baby mudah keluar..dimudahkan bersalin..sy dh 39 weeks juga..tahniah mummy!! 🥳🥳🥳🥰🥰

4y trước

Semoga dipermudahkan semua sis.

Bestnya... Sy dh 37 minggu. X sabar nk tunggu baby girl keluar.sbb dh x tahan nk tanggung sakit pinggul dn lenguh2 ni

4y trước

Semoga dipermudahkan semua sis...

bestt nyaa kita lmbt lgi bru 22 weks😭

Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻🎉🎊🎉

4y trước

Tq sis..

tahniah ibu selamat berpantang ..

Tahniah..berapa jahit tu kak😅

4y trước

X pasti brpa sis.. Tapi day 7 dh dpt pakai jeans 🙊🙊🙊

Tahniah..selamat bpantang ya mummy

4y trước

Tq sis...

Alhamdullilah... tahniah sis

4y trước

Tq sis

Tahniah sis dan baby 🥰

4y trước

Tq sis...