Nurse Kk Nak Mai Rumah

Selalunya nurse mai utk apa ya..pregnant 11w+...belum bersalin lagi ??Sorry 1st pregnancy.. Zero ???

18 Các câu trả lời

dah 3 kali nurse kk dtg rumah... saje melawat... mmg keje dorg...

5y trước

Ooo.. Sbb setahu sy lepas bersalin mmg dorg melawat.. Ni baru 11w+ ttbe nurse bgtau nk dtg 😂 pelik jgk la td.. Tq ye sis

Nak cek ibu ngan baby..tu mmg kje dia so jgn nk merungut je la..

5y trước

Dia nk pastikan persekitaran rumah selamat dan bersih utk ibu hamil je. Mmg dlm buku nnt dia akan note LR ( Lawatan Rumah) at least skali spnjg prgnt.

Oh ada lawatan eh?kalau bekerja mcm mana..kena amek cuti la

5y trước

Lawatan msa dlm pantang..klu dh start kerja kita pergi sendiri klinik kesihatan tuk checkup baby..mmg kna ambil cuti..

Nurse lom datang lagi umah saya...ni dh 17weeks

Sy baru Kena lawatnya Dr misi dr Kk... Dh 23 weeks

lawatan utk ibu mengandung..

Nk tgok keadaan kita d rumah..

Nurse kat sni cek ibu n baby je...

5y trước

Tp belum ada baby dear 😅😅😅