nak tnya

selalunya klau jantung bby 140+..bby boy or girl..scan xnmpak lgi walaupun dh 21 weeks.. sya sekarang nih langsung xteringin mkan mkanan masam.. nak yg manis ja..thanks in advance..

2 Các câu trả lời

tak boleh guna detak jantung . 😅 sbb baby sy dr 130 smpai 170 pun ada . scan or tggu keluar je akn thu jntina . baru 21week . nnti da 30week try scan . da besar sikit . ada baby kecik sgt susah nmpk

Jangan jangka bayi mcm tu..biar scan betol2 baru tau laki ke pmpuan..