Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?

selalu sangat macam ni, asal makan je, makanan masuk, terus mual.

Mommies semua, normal ke bila kita makan tapi, lepas tu mual, macam nak muntah. ada x yg mcm ni?
20 Các câu trả lời

samaa sis ;( nak makan apa pun tak lalu. mesti je naik mual nak muntah lagi2 bila dah baring tu adoii

mcm sy alami skrg...tgh nk hbeskn nasi mual...stop lme jgk bru smbung mkn blik

same lahhh. saya dah makan lepastu akan rasa mual. makan sikit pun mual.

sama la sy pn dari awal smpai 18 week still rasa mual muntah slps mkn..

sy da habis mkn.. perot da kenyang bru rse nk muntah

normal je...sy selalu kena even da nk masok 7month

normal je.. sy pun mcm tu😊

samala kita sis😌

4y trước

yeke. 🤭 hihihi. sy tringin nak makn sis. tpi xbest, asal makan je mula lah mual 🥴

Normal sis

kadang2